Camseks

GRENSVERLEGGENDE QUARANTAINE

Daar zitten we dan. Al twee weken zijn we thuis in de zogenaamde intelligente quarantaine. Allebei slechts één keer het huis uit geweest voor boodschappen (vooral heel veel wijn gehaald) en verder helemaal niks of niemand gezien. Alleen hij en ik. Ik ben super dankbaar dat we in ieder geval met z’n tweeën zijn en dat ik niet in mijn eentje wekenlang in quarantaine zit. Maar what to do? Zoveel vrije tijd in ons eigen huisje hebben we nog nooit gehad!

Ik lig op de bank een beetje door mijn telefoon te scrollen. Eerst bekijk ik de laatste nieuwsberichten, maar al snel ben ik daar helemaal klaar mee. Op Instagram is het echter niet veel beter. Ook daar gaan alle posts en stories maar over één ding. Opeens zie ik iets voorbijkomen wat me wel leuk lijkt. Het is een zogenaamde ‘yes, no, maybe‘ lijst.

Ik stuur het document dat ik online heb gevonden keer twee naar de printer en geef er één aan m’n vriend die nietsvermoedend met een glas wijn op de bank zit. Hij kijkt verbaasd op als hij ziet wat hij voor zich krijgt.

“Wat is dit?”

Ik antwoord niet maar pak twee pennen, geef er één aan hem en ga tegenover hem zitten. “Gaan we dit invullen?” Blijft hij een beetje lacherig doorvragen terwijl hij zijn ogen over de lijst laat gaan. Ik glimlach alleen maar naar hem en concentreer me dan op mijn lijst.

Vaginale sex; ja duh.

Orale sex; ja duh.

Anale stimulatie; lekker.

Anale sex; Uhm…oké…

Ik voel de zenuwen door mijn lichaam gaan bij het idee. Het is iets wat al een tijdje in de lucht hangt. Ik kijk even naar hem, maar hij is helemaal geconcentreerd op zijn lijst. Ik zie dat hij al veel verder is dan ik dus ik ga snel door.

Haren trekken; yes.

Spanking; hell yes.

Eigenlijk alles op de hele lijst; ja, ja en ja.

Ik zie dat hij klaar is en wachtend naar me kijkt tot ik ook zo ver ben. Ik kijk hem aan terwijl ik mijn laatste vinkje in het ja vakje zet.

“Uitwisselen?” vraag ik voorzichtig.

Ik geef mijn formulier aan hem en pak het blaadje dat hij mij geeft aan. Als ik naar zijn formulier kijk zie ik dat ook hij overal ‘ja’ heeft aangekruist. We kijken tegelijkertijd op en moeten lachen. “Dan hebben we nog genoeg te doen.” merkt hij nog steeds lachend op. “Laten we dan maar snel beginnen” antwoord ik opeens serieus.

Ik sta op en trek mijn shirt over mijn hoofd terwijl ik naar de slaapkamer loop. Nonchalant laat ik het achter me neervallen terwijl ik achterom naar hem kijk. Hij springt op en sprint achter me aan. Een kinderlijk gilletje ontsnapt uit mijn mond als hij me op het bed duwt en bovenop me duikt en ik krijg spontaan de slappe lach. Dat weerhoudt hem niet de rest van mijn kleren uit te trekken. Van het gefriemel moet ik alleen maar meer lachen, de tranen rollen ervan over mijn wangen.

Als we allebei naakt zijn en hij bovenop me zit kijkt hij me indringend aan. Ik stop met lachen en we beginnen te zoenen. Eerst rustig en lief, maar al snel steeds heftiger en wilder. Hij zakt naar beneden likt mijn tepels, kust mijn buik en masseert mijn liezen. Zijn hoofd zakt tussen mijn benen en alleen zijn adem op mijn clit doet mijn rug al krom trekken. Ik wil dat hij doorgaat, maar ik denk aan de lijst en trek hem omhoog.