Camseks

HOE JE NAAR ME KIJKT

Wanneer je thuiskomt, wil ik naar je kijken.

Ik bekijk stiekem het berichtje van David op het scherm van mijn mobiel. Ik zit midden in een overleg, dus kan niet antwoorden. Wat zou hij daar mee bedoelen?
Mijn baas spreekt me aan. Betrapt kijk ik op en stop vlug mijn mobiel weer weg. Ik vergeet prompt het berichtje weer.

Wanneer ik ‘s avonds ons huis binnenkom en de sleutel in het bakje wil gooien, zie ik daar iets heel ongebruikelijks liggen: mijn rabbitvibrator. Ik zet mijn tas neer en hoor mijn mobiel. David.

Neem hem mee naar de slaapkamer.

Oké… wat voert hij nu weer in zijn schild? Hij kan wel eens verrassend en avontuurlijk uit de hoek komen, dat lief van me.
Terwijl ik de trap oploop, hoor ik zachte muziek. Ik stop in de deuropening. De jaloezieën zijn neergelaten en het flauwe licht van een enkel nachtlampje verlicht de kamer. Ik ruik zelfs… mijn vanille geurkaars. Hij heeft er wel werk van gemaakt, moet ik zeggen.

“Dag schat”, klinkt het vanuit de fauteuil die in de hoek van de kamer staat. Alle kleren van gisteren die er normaal op liggen zijn verdwenen en met nonchalant gekruiste benen zit David daar op me te wachten.

“Hé”, glimlach ik en loop de kamer in.

“Stop, daar”, onderbreekt hij me. “Daar blijven staan.” Hij glimlacht. “Perfect. En jij ook.” Hij tuit zijn lippen in een luchtkus.

Ik tik met de tip van de vibrator tegen mijn andere handpalm. “Wat zijn je plannen, meneer?”

“Dat merk je vanzelf wel”, zegt hij plagend. “Kleed je voor me uit?”

Het is geen bevel, maar een vraag. Toch voel ik meteen vlinders in mijn buik. Goede spanning. Ik laat de vibrator op bed vallen en doe knoopje voor knoopje mijn blouse open. Het is meestal warm op kantoor, dus ik draag er enkel mijn zwarte BH onder.