Camseks

EEN TIPJE VAN DE SLUIER

De kamer was klein, maar dat was misschien een verkeerde indruk omdat het bed zo groot was. Liese liep naar het bed toe en ging op de rand zitten. Onmiddellijk voelde ze hoe Véronique haar lichaam tegen de hare trok. Véronique zat ondertussen niet meer óp de naakte man, maar naast hem. Liese voelde hoe ze haar handen over haar wang liet glijden en haar mond naar de hare bracht. Haar kus was overweldigend en Liese had het gevoel alsof haar huid overal aan het tintelen was. Ze kuste Véronique gretig terug, terwijl ze met haar handen haar naakte bovenlijf streelden. Véronique had een goddelijk lichaam: petite en strak en met een perfecte B-cup. Liese genoot ervan dit lichaam aan te raken en ze kreunde, zonder het zelf te beseffen.

Vaardige handen openden ondertussen de sluiting van haar rode beha en het duurde even voor Liese besefte dat de naakte man zich achter haar bevond. Zijn handen streelden haar borsten. Liese kon amper nog slikken van opwinding en liet zich op haar rug op het bed vallen. Dit was zo onwerkelijk en overweldigend, maar ook zo heerlijk. Ze voelde zich vrouwelijker dan ooit, zelfs in het gezelschap van Véronique, die meer vrouw was dan zij ooit zou worden.

Véronique trok zonder aarzelen Liese haar rokje en slipje uit. Liese kon niet voorkomen dat haar lichaam begon te kronkelen en ze haalde diep adem toen ze voelde dat Véronique met haar tong een vochtig spoor trok van haar navel naar haar schaamlippen. Ze duwde haar tong tussen haar benen naar binnen en Liese kreunde luid. De naakte man zoog ondertussen haar tepels hard en voor het eerst registreerde Liese meer van hem dan het feit dat hij naakt was. Hij was grijs en kalend en hoewel dat in normale omstandigheden voor haar een echte afknapper zou zijn geweest, wond het haar nu extra op.

Ze streelde met haar vingers door zijn dunne haar en duwde zijn hoofd harder tegen haar borsten. De tong van Véronique zorgde ondertussen bijna voor een explosie in haar onderbuik en Liese haar ademhaling klonk nu hortend en stotend. Ze klampte zich aan het onderlaken vast, maar kon daarmee niet voorkomen dat haar lichaam zich uit zichzelf nog harder naar boven duwde zodat zowel Véronique als de naakte man nog meer van haar lichaam konden proeven. Ze schreeuwde het uit toen Véronique haar met haar tong over de rand duwde en alle spieren in haar lichaam zich samen spanden. Heel even bleef ze als verdoofd liggen, terwijl ze in haar hoofd alleen maar om meer schreeuwde.